Home Tuin & Wonen Wat mag er aankomende zomer niet ontbreken in jouw tuin?

Wat mag er aankomende zomer niet ontbreken in jouw tuin?

0
Wat mag er aankomende zomer niet ontbreken in jouw tuin?

De mooie zonnige dagen afgelopen week voorspellen veel goeds voor aankomende zomer. Als het met Pasen al 25 graden is, welke tempraturen mogen we aankomende maanden dan wel niet verwachten. Mooi weer vraagt natuurlijk om mooie tuinen waar we deze zomerdagen en zomeravonden in kunnen doorbrengen maar is jouw tuin al ready voor de zomer? In dit blog een aantal items die echt niet mogen ontbreken in jouw tuin

De BQQ

Met stipt om nummer een staat natuurlijk toch wel de BQQ. Met mooi weer halen mensen massaal hun BQQ weer tevoorschijn om er een paar prachtige ribbetjes om te bereiden. Onder het genot van een biertje of ander koud drankje is dit natuurlijk prima te doen. Maar wat voor BQQ kun je nou het beste aanschaffen voor deze zomer? De Bastard is een van de nieuwste aanwinsten onder de BBQ’s en heeft ons tot op heden nog niet teleurgesteld. Dit diamantje maakt voor jouw de heerlijkste steaks en ribbetjes klaar.

Een loungeset

Bij een BQQ hoort natuurlijk een prachtige loungeset waar je met al je vrienden of familie prima op kunt vertroeven, kijkend hoe de ribbetjes langzaam gaar worden op de Bastard. Veel mensen denken dat een loungeset behoorlijk pittig is qua prijs maar dat hoeft helemaal niet. Een tip van ons: Heb je een klein budget dan staan er op marktplaats veel mooie loungesets die maar een- of tweemalig zijn gebruikt. Prima voor nog een tweede ronde. Ben je helemaal lowbudget? Dan kun je ook prima je eigen loungeset maken. Met een paar pallets en kussen ben jij al helemaal klaar.

Een hangmat of fatboy

Voor de echte levensgenieters onder ons mag een hangmat natuurlijk niet missen. Met een hangmat in je tuin waan je, je helemaal in de zomerstemming. Heb je boven of ander stevig materiaal waar een hangmat aan bevestigd kan worden dan volstaat deze natuurlijk prima. Heb je dit echter niet dan kan een fatboy een mooie oplossing zijn. Een fatboy is een hangmat is een steun zodat deze nergens aan bevestigd hoeft te worden maar jij toch heerlijk kan relaxen in je hangmatje.

Een zwembad(je)

Nee we hebben het niet over een zwembad waar je baantjes in kunt trekken. Een zwembad van 3 x 3m of zelfs een voetenbadje volstaat al voor die warme dagen. Zolang het zwembadje voor enigszins afkoeling kan geven is deze helemaal gewenst in de tuin. Samen met de Basterd, loungeset en hangmat ben jij hele zomerproof.

Nog meer items die je echt niet mag missen in je tuin? Laat het ons weten.