Home Algemeen Buiten zitten in alle seizoenen met de Vuurtafel

Buiten zitten in alle seizoenen met de Vuurtafel

0
Buiten zitten in alle seizoenen met de Vuurtafel

Tijdens de hetere zomerdagen is het heerlijk om nog lang in de tuin na te genieten van het zonnetje en een verkoelend briesje. Het liefst zitten we na werk buiten in de tuin met een biertje, even heerlijk ontspannen en de stress van de dag los laten. Maar dit hoef je uiteraard niet alleen te doen! In de zomer zijn we socialer en doen we meer met onze vrienden, denk aan tuinfeestjes, etentjes, en barbeques. Lekker muziekje op de achtergrond en een mooie vuurtafel, en je avond is compleet. Denk aan zwoele avond jazz, gekleurde lampjes, vogels die hun laatste liedje zingen van de avond en je vrienden om een gezellig warm vuurtje heen. Klinkt als een perfecte zomeravond, of niet?

Wat is een vuurtafel?

Een vuurtafel is een prachtige soort salontafel met in het midden een vuurkorf. Het lijkt op een open haard midden in een tafel, maar op gas, dus veilig en wat schoner dan zelf steeds stukken hout tussen de verkoolde brokken gooien. Om het vuur heen zit een beveiligde glazen wand ter bescherming. Je kunt zelf gemakkelijk via een weggewerkt deurtje de gaskraan open draaien zodat het vuurtje zal gaan branden, en ook weer zelf uitdraaien. De vuurtafel is zo gemaakt dat de gasfles altijd rechtop blijft staan, ter veiligheid.
Een vuurtafel is de perfecte manier om in je tuin wat gezelligheid en sfeer te creëren, naast wat warmte. Het is een prachtige tafel war je gewoon je drankje, eten of asbak op kunt zetten, met als dubbele functie een gezellig haardvuurtje om naar te kijken. Daar boven op geeft de vuurtafel ook nog eens hitte af waardoor je gewoon kunt blijven zitten als de zomeravonden weer afkoelen.
 

Voor elk seizoen.

Vuurtafels zijn niet alleen voor de zomer, trouwens! Ze zijn een natuurproduct en worden gemaakt van natuurhout, wat een mooie natuurlijke en rustieke look geeft. Daarnaast kun je kiezen wat voor soort type hout of kleur je je vuurtafel wilt; denk aan brown wash, antraciet, of een mooie licht houten steigerhout variant. Zo past de vuurtafel in elke tuin! Je kunt daarnaast kiezen voor een 'wash', dus naast de kleur gaat de vuurtafel daardoor langer mee, is hij waterafstotend, en geeft hij geen splinters af. Dit zou betekenen dat je ook lekker in de winter buiten met een kop thee van een haardvuur in de tuin kunt genieten!

Hou jij van gezelligheid, warmte en een fijne sfeer, dan is de vuurtafel iets voor jou. Kijk op de site voor de varianten!