Date-ideeën voor in een relatie

Gerelateerd

Er wordt vaak geschreven over ideeën voor een eerste date, of in ieder geval één van de eerste. Het is allemaal voornamelijk gericht op elkaar leren kennen op die eerste paar dates. Als je dus al een tijdje in een relatie zit maar het toch nog leuk vindt om elkaar mee op date te nemen, dan heb je misschien niet zoveel aan ideeën voor de eerste date. Als het goed is ken je elkaar namelijk al vrij goed. Soms wil je gewoon jouw partner op een romantisch uitstapje trakteren, of misschien mist die vonk die jullie hadden wel weer een beetje. Je wilt dan een nieuwe ervaring om met elkaar te delen. Daarom hier een klein aantal ideeën voor dates en uitstapjes met jouw huidige partner!

Hou een ouderwetse sleepover

Als je om wat voor reden dan ook niet het huis uit kan, of wilt voor een date, dan is er nog niets gevreesd. Je kunt met jouw partner een logeerpartijtje organiseren. Maak een gezellige, romantische omgeving van de slaapkamer, bijvoorbeeld door een ouderwets fort te maken van dekens. Ja, dat kan echt nog, ook als je al lang geen kind meer bent! Maak samen een aantal snacks voor 's avonds als je films gaat kijken. Voordeel van wat ouder zijn is dat je ook een glaasje kan drinken om de sfeer misschien nog iets beter te maken. Wie weet wat voor goede gesprekken en andere activiteiten zo'n nacht opbrengt!

Ga vaker een lang weekend weg

Helaas heb je waarschijnlijk niet de mogelijkheid om een paar keer per jaar uitbundig op vakantie te gaan. In plaats daarvan kan je wel een aantal keer per jaar een lang weekend weg gaan. Er zijn sowieso wel een aantal vrije dagen die rondom het weekend vallen, en het kost ook niet zoveel vrije dagen als je die wel moet gebruiken. Van donderdagavond tot maandagmiddag kost je slechts twee vrije dagen en het voelt als een minivakantie. Er zijn talloze hotels en Bed and Breakfasts die wel raad weten met het organiseren van een romantisch weekend.

Ga op een roadtrip!

Goed, in Nederland is het niet voor iedereen even interessant om rond te rijden. Je kan echter makkelijk in een paar dagen vrij ver komen. Het kan voor veel mensen bijzonder gezellig en intiem zijn om meerdere dagen samen in een auto "opgescheept" te zitten. Je moet wel een beetje kunnen aanvoelen of jullie hier ontvankelijk voor zijn, want met de verkeerde energie kan het ook tot ruzie komen.

Anderen lazen ook