Home Fashion De beste kledingcombinaties voor de man

De beste kledingcombinaties voor de man

0
De beste kledingcombinaties voor de man

Elke dag wat anders uitkiezen is niet voor iedereen weggelegd. Zeker bij bepaalde gelegenheden kan het moeilijk zijn om keuzes te maken. Want je wilt niet de plank misslaan, en je wilt ook niet enorm je best doen om zeker te weten dat je goed zit. Maar er zijn een paar gouden combinaties die bij elke man goed zullen werken!

Sneakers en een pantalon

Het gevoel te moeten kiezen tussen chique en nonchalant is iets dat veel mensen herkennen. De trends van tegenwoordig laten zien dat dat eigenlijk niet meer hoeft en dat er ook een hele goede middenweg bestaat. Het komt steeds vaker voor dat er in de trend combinaties worden gemaakt van chique en meer nonchalante kledingstukken. Je kunt kiezen voor net wat meer van het een of net wat meer van het ander om toch het onderscheid tussen de twee kledingstijlen te behouden maar je kunt zeker elementen toevoegen van een andere stijl. Hierdoor heb je meteen een soort speels element in de outfit waardoor alles bij elkaar een stuk persoonlijker uitziet. Een voorbeeld van zo’n gouden combinatie is een pantalon en sneakers. Sneakers worden meestal echt uitgekozen bij meer sportievere kledingstukken, maar wordt steeds vaker gedragen onder een nette pantalon. En met nette sneakers maak je een chique outfit een stuk stoerder.

Blouse en spijkerbroek

Ook een blouse en een spijkerbroek rockt vrijwel elke gelegenheid. Het voordeel van deze combinatie is dat er heel veel in uit te kiezen valt. Er zijn veel soorten blouses en veel soorten spijkerbroeken. Het is een aanrader wel te gaan voor een blouse die iets ruimer valt, hierdoor heb je een mooi contrast met de spijkerbroek.

Longsleeve en korte broek

Is het zomer maar is het net de koud om een korte broek en een kort shirt aan te trekken? Kies dan eens voor een longsleeve heren met een korte broek, in plaats van een kort shirt met een lange broek. Het voordeel van deze combinatie is dat je het ook wat minder snel koud krijgt. Een polo ralph lauren heren kan je vrijwel met elke korte broek combineren en het is een verrassende combinatie dus qua stijl is het vrijwel onmogelijk om de plank mis te slaan. Met een longsleeve blijf je er ook ook netjes uitzien, maar niet overdreven. En met een korte broek erbij blijf je ook nog nonchalant zonder dat het slordig wordt. Met een paar goede schoenen eronder ben je waarschijnlijk de trendsetter van de avond.