Home Zakelijk De beste service voor je klanten!

De beste service voor je klanten!

0
De beste service voor je klanten!

Wanneer je beschikt over een eigen bedrijf, wil je natuurlijk dat je klanten of potentiële leads een fijne ervaring met jou hebben als bedrijf. Zo wil je altijd klaar staan voor je klanten en zorg je ervoor dat je altijd bereikbaar bent. De klanten kunnen altijd bij je terecht, maar is het helaas niet mogelijk om constant de telefoon op te kunnen nemen. Om toch altijd je klanten te woord te staan en wanneer je graag over iemand beschikt die belafspraken voor je in gaat plannen, kun je kiezen voor een persoonlijke assistente met een telefoonservice. In dit blog zullen we je hier meer over vertellen!

Altijd bereikbaar, ook wanneer je niet aanwezig bent!

Wanneer je gebruik maakt van een telefoondienst, zul je met je bedrijf altijd bereikbaar zijn. Een werknemer van de telefoonservice zal zich volledig inwerken in jouw onderneming en zal zij het gehele bedrijfsproces in zich opnemen. De medewerker of medewerkster van de telefoondienst zal weten welke werkzaamheden er worden uitgevoerd, hoe er wordt gewerkt en leiden zij de leads door de eerste stappen binnen de sales funnel, waarna ze als warme lead bij jij als eindverantwoordelijke worden aangeleverd. Doordat de telefoon beantwoord dienst de leads al direct te woord heeft gestaan, zullen zij erg geïnteresseerd zijn en kun je het gesprek op een juiste manier oppakken, met als doel om vele nieuwe klanten binnen te slaan!

Hoe gaat een telefoon beantwoord dienst te werk?

Een telefoon beantwoord dienst staat 7 dagen per week voor je klaar, ook buiten kantoortijden, om zo altijd je klanten te woord te kunnen staan. Met een uitbesteding van de telefoondiensten aan een telefoonservice, kun jij jezelf vooral focussen op het ondernemen binnen je bedrijf. De telefoonservice werkt met persoonlijke en professionele telefonistes, die kennis hebben van de organisatie en daardoor een uniek verlengstuk zullen zijn van de onderneming. Je kunt de telefoon beantwoord dienst gemakkelijk inschakelen en is het mogelijk om de telefoonservice 30 dagen gratis uit te proberen, waarna je vervolgens een maandelijks tarief betaald en de volledige telefoonservice zal worden uitbesteed. Tegen verschillende tarieven zullen de telefonistes gesprekken afronden, telefoongesprekken doorverbinden naar collega’s en zullen zij belafspraken voor je inplannen, zodat jij op je gemak kunt terugbellen wanneer je hier tijd voor hebt. Zowel de klanten als jij weten waar zij aan toe zijn, waardoor de bedrijfsvoering soepel zal verlopen en je zorgt voor een fijne samenwerking tussen de onderneming en de telefoonservice. Kies het pakket die voldoet aan jouw wensen, kijk naar de verschillende tarieven en blijf groeien met je onderneming!