Home Zakelijk De beste website host

De beste website host

0
De beste website host

Ben je opzoek naar een goede website host voor jouw nieuwe webshop maar heb je echt geen idee welke je moet kiezen en welke de beste is en welke voldoet aan jouw wensen en behoeften? In deze blog neem ik jou mee naar enkele website hosts waar je gemakkelijk en snel jouw website kan maken. Ik heb mijn eigen website namelijk op Shopify en dit is super makkelijk. Als klein en startend bedrijf is het vaak handig om de makkelijkste website host te hebben, waar je makkelijk producten en aanpassingen kan toevoegen aan de website. Echter is voor grote bedrijven dit te simpel en zijn er andere website hosts die veel beter zijn. Zo kan WordPress voor grote bedrijven handig zijn of Magento 2. Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van een aantal website host met uitleg waarom deze handig is.

WordPress

Hier heb je echt heel veel groei potentie, dit is ook voor kleine bedrijven maar ook middel bedrijven. Er kunnen veel producten op de website en je kunt heel gemakkelijk SEO teksten eraan toevoegen. Met wordpress heb je echt onbeperkte mogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden, echter is het niet zo gemakkelijk als Shopify bijvoorbeeld waar je binnen een uurtje een website hebt gemaakt. Daarnaast is WordPress ook aan de duurdere kant in vergelijking met andere bedrijven waar je websites kan laten hosten.

Shopify

Dit is de beste voor verkopen via meerdere kanalen, je bouwt een website via Shopify al binnen een uur en kan daarna gelijk aan de slag. Op de website kan je duizenden verschillende applicaties toevoegen die jouw website echt upgrade op het gebied van conversie optimalisatie bijvoorbeeld. Daarnaast heb je ook een mobiele app bij Shopify waar je gemakkelijk de analytics kan bekijken van jouw website, zo kan je zien hoeveel omzet je per dag hebt, hoeveel bezoekers en dat allemaal vanaf je telefoon. Ik raad aan om voor kleine startende bedrijven te kiezen voor Shopify.

Tip van de blog!

Ben je in een korte tijd echt mega erg gegroeid als bedrijf en wordt het tijd dat jouw website echt flinke aanpassing krijgt? Dan zal ik als ik jou was een kijkje nemen bij het bedrijf Itonomy. Zij bieden website bouw aan tegen een scherpe prijs met een uitstekende service. Hier kan je websites laten bouwen met onbeperkte koppelingen naar bijvoorbeeld jouw voorraadsysteem. Daarnaast wordt de website zo ingericht dat het de meeste conversies oplevert en je kunt elke maand terug komen om te zeggen wat je nieuw erin wilt.