Een doorlopende reisverzekering is zeer interessant!

Gerelateerd

Maak je regelmatig een wat langere of kortere reis? Blijf je in Nederland of ga je dan naar het buitenland? Pak je dan de auto, het vliegtuig of de trein? Waar je ook naartoe gaat, hoe je ook gaat reizen, een doorlopende reisverzekering is eerder interessant dan je zou verwachten. Al met twee keer een week op vakantie per jaar is een doorlopende reisverzekering de moeite waard. Je hoeft je niet telkens opnieuw aan te melden en je kunt het dus ook niet vergeten. Je bent dan altijd verzekerd, waar je ook naartoe gaat. Al is het wel slim om de voorwaarden van de doorlopende reisverzekering te checken wanneer je een echt verre reis of een echt lange reis gaat maken.

Een doorlopende reisverzekering is er voor jou!

We hebben allemaal gehoord over de chaos die er nu heerst op de diverse vliegvelden in Europa. Dat is heus niet alleen in Nederland een probleem. Wat wel een probleem is, is dat jij ergens op een vliegveld staat en jouw koffer maar niet op de band komt. Je hebt dan, zeker voor de eerste dagen, kleding en toiletartikelen nodig. Met een doorlopende reisverzekering weet je dan precies wie je moet contacten om de vergoeding te krijgen om die zaken aan te schaffen. Komt je koffer helemaal niet meer boven water? Dan kun je een claim indienen bij je doorlopende reisverzekering.

Tip voor je gaat reizen

Maak wat foto's van de inhoud van je koffer en van de koffer zelf. Zo kun je precies aangeven welke items er in de koffer zitten en hoe je koffer eruit ziet, wanneer deze ergens tussen twee vliegvelden kwijtraakt of achterblijft op een vliegveld. Je kunt dan makkelijker een claim indienen bij je doorlopende reisverzekering.

Een andere handige verzekering: de rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die je hoopt nooit nodig te hebben. Eigenlijk net als alle andere verzekeringen. Maar een conflict zit, net als een ongeluk, in een klein hoekje. Het kan dan gaan over een arbeidsconflict, een conflict met een leverancier of met een aannemer. Je kunt dan wel wat hulp gebruiken om je recht te kunnen halen. Door een rechtsbijstandverzekering af te sluiten, zorg je ervoor dat er altijd iemand voor je klaar staat om je te helpen en van advies te dienen. Je staat er dan niet alleen voor als er een conflict is. Een jurist kan je helpen om jouw zaak te bepleiten en zo je recht te halen.

Anderen lazen ook