Een GPS-systeem iets voor uw wagenpark?

Gerelateerd

Steeds meer bedrijven werken op locatie bij klanten. Ook is er een groot deel dat hun producten of diensten op locatie bij de consumenten bezorgd. Door deze ontwikkelingen zijn er steeds meer bedrijven ontstaan die te maken hebben met een zogenoemd wagenpark. Dit houdt in dat er gedurende de dag meerdere voertuigen van het bedrijf naar verschillende locaties rijden. Hiervoor is het belangrijk dat dit op zo’n overzichtelijk en duidelijk mogelijke manier gebeurt. Om dit voor elkaar te krijgen is er een gps-tracking systeem dat ervoor zorgt dat alle voertuigen op elk moment van de dag getrackt kunnen worden. Hierdoor kan u makkelijk en duidelijk zien welke werknemer op welk moment op een bepaalde locatie is. Dit zal ervoor zorgen dat u een duidelijk overzicht kan houden gedurende de dag.

 

Alle functies

In de gps tracking auto zijn een paar belangrijke punten beschikbaar. Zo kan de locatie van het voertuig de hele dag door op een scherm worden weergegeven door de satellietverbinding van de gps. Doordat alle informatie in de cloud wordt opgeslagen kan het systeem ook trends gaan herkennen in de logistieke routes van uw wagenpark. Dit is zo goed ontwikkeld dat dit zelfs kan zorgen voor nauwkeurige voorspellingen bij de routes. Hierdoor zullen alle medewerkers altijd op de correcte tijd en op de juist plek aankomen. Wanneer u iets wil controleren van de geschiedenis van een bepaalde rit of chauffeur kan dat makkelijk opgelost worden met de opgeslagen gegevens in de cloud. Door de slimme planning van het systeem en het bijhouden van alle tijden, kunnen ook de uren van uw werknemers simpel geregistreerd worden vanuit het systeem. Dit zal ook flink wat administratieve kosten schelen. Tevens kunnen automatische alerts ingesteld worden op de gps, zodat uw chauffeurs bijvoorbeeld meldingen krijgen wanneer zij te hard rijden. Ook voor u als ondernemer zijn er handige functies in het systeem te vinden. Zo kan er met de mobiele app op elk moment makkelijk bekeken worden waar alle werknemers zich bevinden of waar ze naartoe rijden. Hierdoor hoeft u niet altijd achter de computer te zitten om dit overzicht te kunnen bekijken.

 

Hoe aan te schaffen?

Een bedrijf zoals Verizon Connect is gespecialiseerd in deze systemen, waardoor zij ontzettend veel kennis hebben over de beste manier om bij uw wagenpark gps-tracking in te zetten. Zorg ervoor dat uw voertuigen gps-tracking hebben, zodat u veel tijd en kosten kan besparen op administratieve kosten. Normaal gesproken moet al deze informatie namelijk met de hand ingevoerd worden. Maar met dit systeem wordt alles automatisch in de cloud opgeslagen, zonder dat u daar verder iets voor hoeft te doen.

Anderen lazen ook