Overnachten

Buitenplaatsen lenen zich uitstekend als hotel. Door de grote ruime huizen is er veel plek voor kamers en horeca gelegenheid. Ook door de ligging, vaak niet te ver van een grote stad, en de ruimte om de buitenplaats zijn het perfecte locaties voor een rustig en luxueus verblijf maar niet te ver van de "wereld". Een aantal op een rij.

Kenneth Stamp

Slot Assumburg

Bij Stayokay Heemskerk in Slot Assumburg krijg je het gevoel dat je in een sprookje bent beland. De grootse entree, mooie zalen, de slotgracht, alles is even betoverend! Het is een ideale locatie voor een vakantie, uitje met vrienden, etc.
StayOkay Slot Assumburg

Landgoed Marquette

Het NH Hotel staat op de buitenplaats samen met het kasteel uit de 13e eeuw. De locatie is mede dankzij de natuur erg indrukwekkend.

NH Heemskerk Marquette Hotel

Landgoed Duin en Kruidberg

In het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt het Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord en telt 75 hotelkamers. De 31 klassieke kamers ademen de sfeer van weleer. Ook de 44 moderne kamers hebben een Engelse uitstraling.
Hotel Landgoed Duin en Kruidberg

Postverkadegroep

Landgoed Waterland

Er zijn diverse mogelijkheden op Landgoed Waterland; waar in totaal 30 personen kunnen overnachten. Het varieert van een Royal Bruidssuite en vier luxe suites tot zes gastenkamers.

Hotel Waterland