Met kinderen

Wester-Amstel

Kinderschilderen op Wester-Amstel

Tijdens de zomervakantie worden en schildermiddagen voor kinderen (7 tot 12 jaar) georganiseerd. Onder begeleiding van Marianne Wagemaker wordt de hele middag buiten geschilderd. De middagen (12:00 tot 16:00 uur) zijn op woensdag 6 augustus, zaterdag 9 augustus, woensdag 13 augustus en zaterdag 16 augustus. Zondag 17 augustus (om 15:00 uur) is de afsluitende tentoonstelling. Kosten € 40,- per kind.

Kinderschilderen op Wester-Amstel

Spookt het op Elswout
Kenneth Stamp

Spookt het op Elswout?

‘Spookt het op Elswout’ is een wandelroute voor kinderen (ouder dan 10 jaar) en hun ouders. De kinderen komen oog in oog te staan met de onrustige geesten van overleden landgoedeigenaren. De route bestaat uit een downloadbaar boekje en een digitale route. Het boekje kost € 14,95.

Spookt het op Elswout?

Speeltuin Groenendaal

Speeltuin Groenendaal bevindt zich in het prachtige bos van Groenendaal met aan de overkant Kinderboerderij 't Molentje. De speeltuin is geschikt voor jong en oud, maar vooral voor de kleintjes tot een jaar of acht. Van glijbanen tot klimrekken, van schommels tot botsscooters, er is van alles te doen! Ook een ritje met de speeltuin express mag uiteraard niet ontbreken. In de zomer is ook onze waterbaan een verfrissende attractie.

In april is de speeltuin geopend op woensdag en vrijdag vanaf 11:00 uur en in het weekend van 10:30 tot 17:00 uur. Kosten: € 2,50 p.p. N.B. Let erop dat met erg slecht weer de speeltuin niet open is. Bel daarom even bij twijfel.

Speeltuin Groenendaal

Kinderboerderij 't Molentje - Landgoed Groenendaal

De kinderboerderij ligt op een unieke locatie aan de rand van het Wandelbos Groenendaal. De kinderboerderij heeft onder andere een volière, een duiventil, een bijenhuis, een hooiberg en een ezelstal. Er zijn zo'n 200 dieren gehuisvest. In het voorjaar worden op de boerderij veel jonge dieren geboren. Misschien wel precies op het moment dat u er bent. In het voorjaar gaat de broedmachine aan en kun je zien hoe een kuikentje uit het ei komt. Ook kan het gebeuren dat je hier ziet hoe een koe of een geit wordt gemolken.

De kinderboerderij is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.30 uur. De entree is gratis, maar een vrijwillige donatie is welkom.

Kinderboerderij 't Molentje