Falke wandelsokken, de sokken die echt passen

Gerelateerd

Verschillende maten wandelsokken van Falke

Het idee van sokken, dus ook herensokken, is dat het als een tweede huid om uw voet heen zit. Dat betekent dat uw sok niet te groot moet zijn, want dat zit niet lekker. Hetzelfde geldt voor te kleine sokken, die zitten misschien nog wel minder lekker. Daarom heeft het merk Falke heel veel maten. Dit houdt in dat de matenrange van één sok maar twee of drie maten is, in tegenstelling tot andere (vaak goedkopere) merken die vaak wel vijf maten is. Dit zorgt ervoor dat de sokken van Falke echt passen, zolang u wel de juiste maat aanschaft.

Type wandelsokken van Falke

Als we het over Falke herensokken hebben, dan moeten we het eigenlijk ook wel even over de wandelsokken van Falke hebben. Er zijn namelijk maar weinig andere merken die wandelsokken maken. Veel merken maken ‘gewone’ sokken en/of skisokken, maar wandelsokken zitten er vaak niet tussen. Toch heeft Falke het voor elkaar gekregen om zelfs meerdere types wandelsokken op de markt te brengen. Dit is om ervoor te zorgen dat iedereen het lekkerste paar sokken mogelijk aan hun voeten heeft. Het voornaamste verschil tussen deze types wandelsokken, is de dikte. Dit verschil is voor twee situaties ontstaan.

Het eerste verschil is redelijk vanzelfsprekend, het verschil tussen zomer en winter. Als u in de zomer gaat lopen, zijn dunnere sokken natuurlijk wat lekkerder, omdat het net iets minder warmte meeneemt. In de winter is dit natuurlijk precies het omgekeerde en draagt u dikkere sokken. De tweede reden is dat mensen hun sokken vaak een opvulling zijn tussen hun voeten en hun schoenen. Dus op een gegeven moment zijn uw schoenen een beetje uitgelopen, waardoor ze wat losser zitten, dan is het natuurlijk best wel lekker om een net iets dikker paar sokken aan te doen, want dan zitten uw sokken weer net als nieuw.

Falke wandelsokken voor intensief gebruik

Als u uw wandelsokken uit de la haalt, betekent het dat u waarschijnlijk wel iets intensiefs gaat doen. Dit kan inderdaad wandelen zijn, maar ook hardlopen kan er mee. Er zijn ook beroepen waar veiligheidsschoenen voor nodig zijn, in de ze schoenen zitten wandelsokken ideaal. Dit is omdat veiligheidsschoenen toch wat steviger zijn dan andere schoenen, waardoor ze best wel ruw aan kunnen voelen aan uw voeten als u niet dikkere sokken draagt. Falke wandelsokken passen perfect om uw voeten heen, dus zorgen ze ervoor dat uw werkschoenen een stuk lekkerder zitten!

Anderen lazen ook