Home Algemeen Ga voor groen door een elektrische fiets te kopen

Ga voor groen door een elektrische fiets te kopen

0
Ga voor groen door een elektrische fiets te kopen

Wil je graag jouw steentje bijdragen aan het milieu? Dan doe er goed aan om vaker de fiets te pakken. Met lange afstanden of wanneer we net wat meer haast hebben, dan is een normale fiets niet altijd even praktisch. Door een elektrische fiets te kopen, doe je niet alleen het milieu een plezier, maar ook jouzelf. Heuvels en tegenwind zullen je hierdoor minder tegenstaan, waardoor je meer energie overhoudt voor de leukere dingen in het leven. Breng je graag de kinderen naar school met de fiets, maar worden ze te groot voor een kinderzitje? Een bakfiets kopen is dan de uitstekende oplossing voor iedereen die de voordelen van een fiets wil combineren met het gemak van een auto!

De perfecte bakfiets voor het hele gezin

De bakfiets is al sinds jaar en dag een favoriet van vele gezinnen. Een grote bak zorgt ervoor dat grote boodschappen probleemloos vervoerd kunnen worden. En ga je er een dagje op uit met de kinderen? Dan pak je gewoon de bakfiets. De kinderen zitten er comfortabel in, maar de bestuurder heeft daarentegen wel een extra gewicht mee te vervoeren. Niet alleen de bak, maar ook de inhoud zorgt ervoor dat fietsen een hele opgave kan zijn, vooral heuveltje op! Door een elektrische bakfiets te kopen heb je net wat extra ondersteuning om van iedere fietstocht een ontspannen rit te maken. Het merk Urban Arrow brengt sinds 2009 uitstekende elektrische bakfietsen op de markt die voorzien zijn van de laatste technologieën op het gebied van elektrische fietsen. Ze zijn voorzien van een aluminium frame en de bak is gemaakt van industrieel piepschuim. Dit zorgt ervoor dat de bakfiets licht van gewicht is waardoor deze gemakkelijk te besturen is. Bovendien zijn je kinderen extra beschermd door het zachte materiaal waardoor ze er lekker comfortabel bij zitten.

Een bakfiets met twee of drie wielen? 

Wanneer je een elektrische fiets wil kopen, kan je kiezen voor een standaard tweewieler of een driewieler. Wist je dat vele elektrische bakfietsen meestal twee wielen hebben? Deze zijn small, wendbaar en meestal lager van prijs dan een bakfiets met drie wielen. Daar staat wel tegenover dat de bak van kleiner formaat is. Wanneer je drie kinderen of meer wilt vervoeren, zal een bakfiets met drie wielen meer ruimte en stabiliteit geven. 

De vele voordelen van een bakfiets

Een bakfiets van Urban Arrow brengt vele voordelen met zich mee. Voorzien van een stevige Bosch motor, heb je vele kilometers fietsplezier voordat je de accu moet opladen. Gelukkig zijn er in Nederland steeds meer oplaadpunten te vinden, waardoor je niet zomaar met een lege batterij langs de kant van de weg komt te staan. Vooral wanneer je in de stad woont is een elektrische bakfiets kopen een uitstekend vervoersmiddel. Lange files, zoeken naar een parkeerplek en hoge benzinekosten zijn met een bakfiets kopen namelijk verleden tijd! Urban Arrow verkoopt daarnaast vele accessoires zoals kinderzitjes, een afdekzeil en vloermat. Zo zijn jij en je kinderen voorzien van alle gemakken tijdens een gezellige rit met de bakfiets!