Home Vrije Tijd & Hobby Hoe jij je auto kunt stylen als een professional

Hoe jij je auto kunt stylen als een professional

0
Hoe jij je auto kunt stylen als een professional

Nano coating auto is ontworpen om je autoruiten te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en andere elementen die je auto kunnen beschadigen. Over het algemeen installeren autobezitters om verschillende redenen nano coating auto. Een van de belangrijkste redenen is om de auto te beschermen tegen vuil; door de nano coating kan vuil zich niet “in” de lak gaan vastzetten. Een andere reden is om de auto te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, mensen met een dure auto willen niet dat hun auto schade vertoont, ook al is het maar een kleine afwijking in de tint van de lak door de werking van de zon. Wil je tijdens het rijden je auto beschermen tegen slechte bestuurders die een botsing kunnen veroorzaken? Dan biedt een dashcam de uitkomst. Deze legt vast wat er voor je gebeurt. En soms is het hebben van een dashcam al voldoende voor andere automobilisten om netjes te rijden bij jou in de buurt.

Car wrapping of nano coating?

Carwrapping is een andere manier om het exterieur van je auto te beschermen tegen schade. Wraps zijn er in verschillende kleuren, stijlen en tinten en daarom moet je wel weten wat je wilt, de originele lak is door de car wrap niet meer te zien. Een wrap in combinatie met ruiten laten tinten is de manier hoe je je auto kunt stylen als een pro. Als je last hebt dat er snel krassen op de auto komen, dan kun je zeker nadenken over het installeren van carwrapping. Wil je je originele lak blijven zien? Dan is nano coating auto de oplossing, maar dit biedt in veel mindere mate bescherming tegen krassen.

Wil jij een unieke auto?

Je kunt je auto er ook uniek uit laten zien. Het is heel gemakkelijk om je auto er goed uit te laten zien als je er wat chromen accessoires aan toevoegt. Houd er echter rekening mee dat te veel chroom je auto er erg lelijk uit kan laten zien. Ga er dus voorzichtig mee om. Een chromen sierstuk aan de uitlaat werkt vrijwel altijd goed, maar chromen randjes rond alle naden van de auto geeft het vaak een minder mooie look. Kijk ook wat past bij de vorm van je auto. Een matte lak of wrap kan soms beter werken in combinatie met in glanslak gespoten elementen. Chroom werkt dan beter met een auto met een glanslak. Kortom, maak een design van hoe jij je auto eruit wilt laten zien en beoordeel goed of het is wat je wilt.