Ik ga op vakantie en neem mee..

Gerelateerd

Reisdoel

Vanaf het moment dat de vakantie begint moet het ook daadwerkelijk vakantie zijn. Het beste is om de stress gewoon thuis te laten en uitgerust op pad te gaan, zodat de vakantie ook echt een vakantie is. Het reisdoel is natuurlijk bepalend voor de zaken die meegenomen moeten worden. Maar er zijn altijd overeenkomsten te vinden tussen alle reistassen en koffers. Want een paspoort en een tandenborstel heeft iedereen nodig.

De inhoud van een reistas op wielen ziet er voor een strandvakantie natuurlijk anders uit dan die voor een actieve vakantie. Het klimaat op de vakantiebestemming is dan ook zeer bepalend voor wat er in de reistas wordt ingepakt. Online zijn er veel voorbeelden van inpaklijsten te vinden, en deze zijn ontzettend handig om te gebruiken en aan te vullen met eigen wensen van de vakantiegangers. Teenslippers of thermokleding, een goede voorbereiding is prettig om zonder stress de deur uit te kunnen stappen.

Mijn reistas op wielen

Een korte of een lange reis? Een reistas op wielen is verkrijgbaar in verschillende formaten, wat handig is omdat de ene vakantie langer duurt dan de andere. Kleding, toiletartikelen, boeken, medicijnen, oplaadsnoeren voor de elektronische apparaten, alles moet zijn plekje hebben in de reistas, koffer of rugzak. Een logisch ingepakte reistas is handig in het gebruik om niet telkens de hele tas om te hoeven keren als er iets nodig is.

Reisdocumenten, shampoo, tandenborstel, landkaarten en kompas of misschien toch alleen een zwembroek en zonnebrandcrème? of het nu om een weekendje weg gaat of over een vakantie van een paar weken, een reistas op wieltjes is ontzettend handig. Bijvoorbeeld op een vluchthaven is het mogelijk dat er nog een flink stuk gelopen moet worden. Het gewicht van alles bij elkaar rolt dan lekker op een paar wielen achter je aan.

Wat gaat er mee op de terugreis

Het is niet ondenkbaar dat er een aantal spullen op de vakantiebestemming worden achtergelaten. Oude handdoeken of T-shirts die achter mogen blijven creëren nieuwe ruimte in de koffer, en daar passen precies een paar mooie souvenirs in voor thuis. Een goede koffer, rugzak of reistas op wielen gaat jaren mee en is voor zowel de heen- als terugreis onmisbaar.

Ik ga op vakantie en ik neem van alles mee in mijn reistas, gewoon omdat het kan. Tijdens het reizen krijgt een koffer, reistas of rugzak het meestal zwaar te verduren. Misschien wordt er met een tas gegooid of op gezeten, het is dus belangrijk dat de tas niet kapot gaat tijdens de eerste busrit. Want alle ingepakte zaken moeten goed beschermd zijn tijdens het reizen op vakantie.

Anderen lazen ook