Ik wil warme voeten deze winter

Gerelateerd

Het is altijd vervelend als je lichamelijk iets gaat mankeren. Zeker op een leeftijd van 45 jaar. Helaas overkwam het mij, ik kreeg artrose. Vooral mijn enkels en polsen doen hierbij erg veel zeer. Wanneer het kouder wordt merk ik dit gelijk. De pijn neemt dan alleen maar toe. Thuis is het probleem dat het maar gedeeltelijk warm wordt. Nu we een erfenis hebben ontvangen, heb ik besloten om vloerverwarming aan te laten leggen. Dan is het altijd warm in huis.

 

 

Comfortabel kunnen wonen

Voor het vloerverwarming leggen hebben we wel echt hulp nodig. Mijn man is namelijk niet zo handig, ook wel twee linkerhanden genoemd. Daarnaast wil je gewoon dat het goed gebeurt. Vloerverwarming leggen schijnt namelijk nog een ingewikkelde klus te zijn. We kregen al te horen van vrienden dat het dan beter is dat ik niet op dat moment thuis zou zijn. Het is nogal een proces om vloerverwarming aan te leggen. Er moet in het beton gevreesd worden om daar de leidingen in te leggen. Daarnaast moeten we dan ook een nieuwe vloer aanschaffen. Het hout of pvc wat wel geschikt is voor vloerverwarming. Geen probleem, heerlijk zo’n opknap beurt in huis. Het laminaat dat er nu ligt is al 13 jaar oud en dat zie je ook wel duidelijk.

 

 

Via de winkel of een vakman in de buurt

Het was nog even goed uitzoeken wat goedkoper zou zijn. Je kunt bij verschillende winkels ook de vloerverwarming laten leggen, je kunt ook online opzoek gaan naar een vakman. We besloten beide manieren uit te zoeken, vooral om te kijken wat goedkoper zou zijn. Uiteindelijk kwam het erop neer dat de vakman uit de buurt niet goedkoper is maar wel veel sneller aan de slag zou kunnen. Bij de winkels is het vloerverwarming leggen een proces van 9 maanden, nou dat duurt mij te lang. Dan zitten we al in de winter en dan wil ik echt wel in de warmte zitten. Na verschillende offerte aanvragen voor het vloerverwarming leggen vonden we een goed team, 3 man sterk. Inmiddels is de vloer opgemeten en zijn we nu een datum aan het prikken dat ze aan de slag kunnen. Wij zorgen er voor dat alle spullen uit die ruimte zijn en de vloer wordt er ook door ons uitgehaald. Nou niet door mij hoor maar een team van vrienden die heel erg graag willen helpen. Wat zal het mooi worden zeg!

Anderen lazen ook