In de spotlight: fietsverhuur Burgh-Haamstede

Gerelateerd

Eén van de meest bezochte badplaatsen in Zeeland is Burgh-Haamstede, gelegen op Schouwen-Duiveland. Op dit Zeeuwse eiland zijn er ontzettend veel mooie fietsroutes om uit te waaien: langs pittoreske dorpjes, monumenten en langs natuurgebieden.

Burgh-Haamstede: veel fietspaden en kustwegen

De meeste toeristen kennen Burgh-Haamstede van de brede zandstranden. Samen met Renesse vormt het strand het toeristische hart van Schouwen-Duiveland. Maar er is veel meer te doen dan uren op het strand te liggen! Zeeland is door het Landelijk Fietsplatform gewaardeerd met 5-sterren, de hoogst haalbare score. De kwaliteit van het fietsknooppuntensysteem, het onderhoud van het netwerk en de vele etablissementen langs de routes zijn daarbij doorslaggevend.

In en rond Burgh-Haamstede ligt een uitgebreid netwerk van fietspaden, afgewisseld met de mooiste kustwegen. Fietsend door een landschap die je bijna nergens anders vindt, ben je verzekerd van een sterk wisselend landschap. Gevarieerde landschappen met fraaie duinpartijen, rustige landweggetjes en karakteristieke dorpen. Samen, alleen of met het hele gezin, op de fiets valt er rondom Burgh-Haamstede genoeg te beleven!

Fietsverhuur in Burgh-Haamstede

Natuurlijk kan je je eigen fietsen meebrengen naar Burgh-Haamstede, maar gemakkelijker is om een fiets te huren. Fietsverhuur Burgh-Haamstede biedt een ruim assortiment goed onderhouden elektrische verhuurfietsen. Wie een oud afgetrapt barrel verwacht heeft het mis: de meeste e-bikes in de verhuurvloot zijn slechts enkele jaren oud. Over het onderhoud hoef je je ook geen zorgen te maken, verhuurfietsen zijn vaak beter onderhouden dan de fiets die menigeen thuis in de schuur heeft staan. Hierdoor ben je verzekerd van een goede fiets!

Het huren van een elektrische fiets bij Fietsverhuur Burgh-Haamstede heeft meer voordelen. Hoe goed je fiets ook onderhouden is, een lekke band is altijd mogelijk en niet te voorkomen. Krijg je pech of een lekke band, dan is één telefoontje met de fietsverhuur voldoende om een vervangende fiets te krijgen. Net zo makkelijk!

 

Anderen lazen ook