Bezoek Noord-Hollandse buitenplaatsen op de Uitmarkt

16 augustus 2017

Op 26 en 27 augustus ontvangt de provincie Noord-Holland bezoekers van de Uitmarkt Amsterdam in een speciaal paviljoen. Het thema van dit provincie Noord-Holland- paviljoen is dit jaar Noord-Hollandse Buitenplaatsen. Het provincie Noord-Holland- paviljoen bij het Marineterrein.

Op het provincie Noord-Holland-paviljoen ontdekken bezoekers de natuurlijke oase van rust en cultuurhistorie én waarom het zo leuk is om een buitenplaats te bezoeken. Het toenmalige leven op de buitenplaats komt rondom het paviljoen tot leven met activiteiten voor jong en oud. Kamermuziek trio Merain zorgt voor een muzikale omlijsting, kom theedrinken met mevrouw des huizes, voor kinderen zijn er ouderwetse buitenspelletjes of zij kunnen de butler helpen met het organiseren van de lunch. In het paviljoen zijn prachtige foto's van een aantal buitenplaatsen te bewonderen. De foto's zijn gemaakt door Kenneth Stamp.

Speciaal voor de bezoekers van de Uitmarkt hebben Noord-Hollandse buitenplaatsen mooie exclusieve arrangementen samengesteld. Bezoekers kunnen bij dit paviljoen mee doen met een winactie en kans maken op één van deze arrangementen.