Home Vrije Tijd & Hobby Je motor verkopen op een snelle, veilige manier?

Je motor verkopen op een snelle, veilige manier?

0
Je motor verkopen op een snelle, veilige manier?

Wanneer je je motor verkopen wilt, dan is deze tijd van het jaar perfect. Je kunt je motor online zetten en in een mum van tijd heb je diverse geïnteresseerden. Maar hoe weet je nu dat deze geïnteresseerden ook daadwerkelijk goede mensen zijn? Dat ze niet met de noorderzon vertrekken op het moment dat ze een proefrit maken? Dat weet je niet. Ook weet je niet of de betaling wel gebeurt zoals zou moeten en het tenaamstellen kan ook nog wel eens een probleem worden. Je motor verkopen kun je dan beter doen via een betrouwbare partij. Ook je auto snel verkopen kan via deze website.

Je motor verkopen en snel het geld op je rekening hebben

Je motor verkopen doe je waarschijnlijk niet voor niets. Misschien heb je een andere motor op het oog of heb je besloten dat motorrijden niets (meer) voor jou is. Dat kan allerlei redenen hebben. De meest gehoorde reden voor je motor verkopen is wel gezinsuitbreiding. Mensen worden dan toch nog net wat zuiniger op zichzelf. Motorrijden is op zich niet gevaarlijk, je bent alleen wel erg afhankelijk van het gezonde verstand van andere weggebruikers. Ook kost gezinsuitbreiding geld en veel tijd. Motorrijden zit er dan gewoon even niet meer in. Online je motor verkopen werkt echt. Je hebt al heel snel een goed bod en kunt net zo snel het geld op je rekening verwachten.

Een kwestie van je kenteken invoeren

Het kost je minder dan vijf minuten om je gegevens in te voeren en dan kun je al snel een goed bod verwachten. Je kunt ervoor kiezen om dit bod direct te accepteren, maar het staat je, natuurlijk ook vrij om nog verder te kijken. Accepteer je het bod? Dan wordt de motor op een afgesproken datum en tijd bij je opgehaald. Je ontvangt dan direct de vrijwaarding en natuurlijk het geld. Je hebt er verder geen omkijken meer naar. Alleen de verzekering opzeggen moet je zelf nog even regelen.

Nooit meer motorrijden?

Dat je je motor verkoopt wil natuurlijk niet zeggen dat je nooit meer op een motor zult rijden. Je kunt daarom best je pak en je helm goed bewaren. Misschien komt er een keer een gelegenheid om bij een vriend of vriendin achterop mee te gaan of besluit je een keer een motor te huren voor een dag. Het is dan wel zo fijn als je een goed motorpak en een veilige motorhelm tot je beschikking hebt.