Home Tuin & Wonen New year, new interior!

New year, new interior!

0
New year, new interior!

Met het nieuwe jaar komen ook nieuwjaar resoluties. Het klopt dat wij ons nu al een tijdje in het nieuwe jaar bevinden, maar toch gaat het in deze blog over het maken van keuzes en jezelf opnieuw leren kennen tijdens het maken ervan. Lees in dit blog meer over hoe ik dit jaar ben trouw gebleven aan mezelf en daarmee ook mijn leven opnieuw heb ingericht!

Het begin

Wanneer je iets aan jezelf wilt veranderen, moet je ook de omgeving waarin jij jezelf bevind aanpassen. Met het nieuwe jaar komen ook nieuwe trends en ontwikkelingen. De afgelopen jaren ben ik meer geïnteresseerd geraakt in interieur inrichting, dit is dan ook wat ik dit jaar centraal wilde laten staan.

Om te beginnen wilde ik mijn hele interieur veranderen. Ik had een vrij moderne inrichting, niet per se Scandinavisch, maar wel modern. Ken je dat, dat je jouw huidige inrichting helemaal van jezelf af wilt schudden? Dat had ik met mijn huis heel erg. Daarom wilde ik een nieuwe uitstraling om het jaar goed mee te beginnen. Maar wat zijn de laatste modetrends?

Hot & happening

Als je het laatste nieuws moet geloven op het gebied van interieurstyling zijn de landelijke, Scandinavische en industriële interieurs nog steeds niet weg te slaan uit het huidige interieurlandschap. Ik wilde iets anders, en ben dus op zoek gegaan naar iets anders.

Van lichte kleuren in mijn moderne inrichting, ben ik helemaal omgeslagen naar een donkere en elegante woontrend. Hier komen natuurlijke vormen, materialen en diepe kleuren helemaal tot hun recht. Precies waar dit jaar centraal voor staat in mijn geval.

In mijn huidige interieur zal je nu niet snel meer gebroken wit met crème wit en pastel beige vinden. Dit jaar staat het voor mij helemaal in het teken van aubergine, donkerblauw en andere elementen die zorgen voor een klassieke touch. Maar welke elementen zorgen hier dan voor?

It’s all in the details

Behalve de meubelen, kussens en kleden was het nodig om ook mijn andere accessoires een goede opfrisbeurt te geven. Zo ben ik helemaal verliefd geworden op de vloerspiegel trend. Helaas kon ik in de winkels nergens een mooi exemplaar vinden.

Toen ben ik op het internet gaan zoeken en kwam eigenlijk vrijwel gelijk bij Glassby uit. Een op maat gemaakte spiegel bij Glassby kopen is echt als een droom die tot leven kwam. Ze boden een goed luisterend oor en dat zie je terug in het meer dan perfecte eindresultaat. Met mijn prachtige vloerspiegel zorg ik toch nog dat er een beetje licht komt in mijn wat donkerdere interieur. Zo heb ik de perfecte omgeving gecreëerd om aan mezelf te werken!