Home Vrije Tijd & Hobby Surflessen Telstar Beach

Surflessen Telstar Beach

0
Surflessen Telstar Beach

Heb je altijd al met je surfboard over de golven willen leren surfen? Of wil je juist jouw techniek verbeteren? Dan ben je bij Telstar Beach in Ermelo (Strand Horst) aan het goede adres. Hun CWO en VDWS gecertificeerde surfinstructeurs bieden verschillende soorten professionele surflessen aan. 

Windsurfen

Bij Telstar Beach kun je verschillende soorten surf lessen volgen op allerlei niveaus. Er zijn 3 soorten surf lessen. Allereerst kun je aan de slag met het welbekende windsurfen. Voor beginners is er een intro windsurf les om de basis van het windsurfen onder de knie te krijgen. Heb je al eens gewindsurft of wil je de technieken verbeteren? Dan is de windsurfcursus misschien wat voor jou. In een kleine groep leer je dan de kneepjes van het vak, zodat je veilig het water op kan. Ook biedt Telstar Beach persoonlijke windsurf lessen aan, waar je privé of met een klein groepje aan de slag gaat met een gevorderde instructeur. Ook voor kinderen zijn er windsurf lessen!

Kitesurfen

Naast windsurfen kun je bij Telstar Beach ook leren kitesurfen. Kitesurfen is iets lastiger, maar na 3 lessen zou je de eerste meters moeten kunnen surfen! Voor kitesurfen worden ook verschillende soorten lessen aangeboden: een cursus, privéles, kitesurf lessen in een groep, en de zogenaamde ‘ticket to ride’ lessen waarbij je onder toezicht kunt oefenen om je techniek te verbeteren. Wederom zijn er ook lessen voor kinderen mogelijk.  

Wingsurfen

Als laatste kun je bij Telstar Beach ook terecht voor de nieuwste sensatie: wingsurfen, wat eigenlijk een kruising is tussen windsurfen, kitesurfen, en golfsurfen. Hierbij sta je op een board en hou je een windsurfer, een lichtgewicht opblaasbaar zeil, in je handen. Omdat wingsurfen nog redelijk nieuw is, wordt er bij Telstar Beach tot nu toe alleen een intro wingsurf clinic gegeven.

Nog meer te beleven

Voor wie niet wil surfen, of minder avontuurlijk aangelegd is, is er bij Telstar Beach nog veel meer te beleven. Zo kun je heerlijk vertoeven in de Beachclub met restaurant. Tevens kan de Beachclub gehuurd worden voor feesten, partijen en trouwerijen. Wie wel graag van het water geniet, maar voor wie surfen iets te hoog gegrepen is, biedt Telstar Beach ook SUP-lessen aan. SUP staat voor Stand-up Paddling, waarbij je met een paddle op een SUP-board over het water vaart, voor een ontspannende work-out. Ook kun je bij Telstar Beach terecht voor verschillende groepsuitjes. Hiervoor kunnen de verschillende soorten surflessen geboekt worden, maar ook een graffiti workshop, spelletjes op het strand, kinderfeestjes en ‘Expeditie Veluwe’, waarbij teams tegen elkaar strijden om de Robinson van Telstar te worden.