Lekker naar buiten met een tafelkleed op maat

Gerelateerd

Oh eindelijk, de zomer staat voor de deur. Nu het buitenleven weer in beeld komt wil ik heel graag nog snel mijn tuin restylen. Als je weer veel buiten gaat zitten, dan wil ik natuurlijk wel een mooie tuin hebben om in te chillen! Heel veel budget hiervoor heb ik helaas alleen niet. Daarom moet ik ook wat creatieve oplossingen bedenken. Ik speur vaak kringlopen en marktjes af naar leuke tuinmeubels en accessoires. Zo heb ik ook een grote buitentafel gescoord op een markt laatst. Het enige probleem met deze tafel is dat het blad helaas niet meer zo mooi is. Toch kon ik zo’n verder kwalitatief goede tafel niet laten staan voor zo’n lage prijs. Maar waar ik niet op had gerekend is dat hij toch wel erg afsteekt tegen de rest van mijn tuin. En juist met dit mooie weer wil ik graag dat alles bij elkaar past. Een vriendin tipte mij daarom om er gewoon een tafelkleed over heen te gooien! Zo gebruik je de tafel nog steeds, maar verhul je de lelijke plekjes. Omdat de tafel echter een gekke afmeting heeft, pasten gewone tafelkleden niet. Een volgende suggestie: een tafelkleed op maat bestellen. Dit bleek de uitkomst. Zo heb ik een tafelkleed kunnen uitkiezen in ook nog eens een stof naar mijn keuze! Inmiddels past mijn tafel helemaal prachtig in mijn tuintje, en kan ik blij de zomer tegemoet.

Een tafelkleed op maat bestellen, waar doe je dat?

Nadat ik de suggestie kreeg om een tafelkleed op maat te laten maken, kwam de volgende issue: waar doe je dat? Ik ken tegenwoordig geen tafelkleden winkels meer. Zoals altijd is het internet natuurlijk de uitkomst. Je kunt daar in heel veel designs en kleuren een kleed precies op maat laten snijden. Een klik op de bestel-knop, en binnen een week is je tafelkleed in huis!

De keuze uit stoffen die je hebt bij een tafelkleed op maat

Je hebt ontzettend veel verschillende stoffen voor je tafelkleed op maat. Denk aan speciale outdoor stoffen, katoen, acryl en canvas. De outdoor stoffen zijn bestendig tegen uv-straling, regen, kou, zout en ga zo maar door. Deze zijn dus ideaal voor mijn tafel. Welke stof je wilt hangt af van je smaak en het doel van het tafelkleed!

Je tuin helemaal afstylen met je perfecte tafelkleed

Mijn tuin is lekker groen met tinten van blauw in de accessoires. Ik wilde gaan voor een tafelkleed als eyecatcher, omdat je zo echt iets unieks besteld. Mijn uiteindelijke keuze werd een donkerblauw tafelkleed met vrolijke streepjes in roze, geel, oranje, lichtblauw en groen. Zo ziet mijn tuin er compleet afgestyled en gezellig uit, laat de zomer maar komen!

Anderen lazen ook