Toch maar aan een bril

Gerelateerd

Tegenwoordig is het heel gewoon om de hele dag achter een computer te zitten of het nu is om te werken of om colleges te volgen. Ik denk dat veel mensen zich er in kunnen vinden dat zij veel langer en meer achter hun beeldscherm zitten. Zeker nu ik een nieuwe baan heb, merk ik duidelijk dat mijn ogen last krijgen van het vele staren naar een beeldscherm. In mijn omgeving zie ik steeds meer mensen met brillen.

Rustiger voor je ogen

Ik had laatst met een vriendin afgesproken en die had toch een leuke bril op. Ze had een nieuwe bril gekocht met een speciale filter in de glazen. Haar ogen voelde daardoor minder vermoeid als ze een hele dag achter de computer had gewerkt. Zij gaf aan dat er tegenwoordig ook goedkope brillen te verkrijgen zijn. Zij heeft namelijk zelf geen sterkte in haar glazen, maar dus wel een filter tegen het blauwe licht van beeldschermen. Nu heb ik laatst zelf ook gekeken voor goedkope brillen. Ik zou er namelijk zelf twee brillen willen hebben: ééntje voor thuis en één voor op kantoor. En dan met die speciale filter, echt een computerbril (zoals ik het zou noemen). Dat er goedkope brillen zijn maakt mij keuze zoveel makkelijker.

Outfits afmaken met een bril

Ook als je een bepaalde sterkte hebt, hoeven brillen niet zo duur te zijn als bij de opticien. Ik had namelijk voor mezelf wel eens gekeken bij de opticien. Daar kom je snel uit op monturen van merken, maar echt goedkope brillen zijn daar lastig te vinden. Terwijl dat zo jammer is, want brillen zijn ook een hele mooie accessoires die je outfit echt af kunnen maken. Ik weet ook zeker dat mijn vriendinnen blij worden van goedkope brillen, die roepen al jaren dat ze een bril een geweldig accessoire vinden. Het is tegenwoordig helemaal niet meer zo dat goedkope brillen niet een gaaf montuur hebben. Of dat er in goedkope brillen alleen onbewerkte glazen zitten. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk.

Dat maakt een bril dragen ook alleen maar leuker als je het mij vraagt. Ik heb er nu twee besteld en hoop ze binnenkort op te kunnen halen. Ik heb wel mijn sterkte in mijn glazen laten zetten en de speciale filter voor beeldschermen. Ik kijk er nu al naar uit om mijn goedkope brillen te dragen. Ik heb de outfits al helemaal klaar liggen, nu al zin in!

 

Anderen lazen ook